Privelessen Drums

Priveles
Een instrument bespelen leer je het best onder begeleiding van een prive-docent, een goede traditie. DIA loodste in ruim 15 jaar zo'n 500 drummers en drumsters door de enerverende en uitdagende wereld van de topdrummers en super grooves. 

Meer dan 15 jaar ervaring
Onze Drumschool bestaat ruim 15 jaar en Franc auf dem Brinke, Arie den Boer en Martin Grabher -zeer ervaren topdrummers en docenten- begeleiden jouw ontwikkeling soepel en zorgvuldig, of je nu beginner bent of vergevorderd.

Persoonlijk lesprogramma
De introductieles geeft een goed eerste idee van een lesprogramma dat op jouw lijf geschreven wordt. Aan de hand van de lessen daarna worden doelstellingen geformuleerd en een uitdagend lespakket samengesteld.

We hanteren voor al onze leerlingen het door Franc auf dem Brinke bedachte Instrumental Training Level System (ITLS). Lees meer...

Frequentie en intensiteit
Je hebt verschillende keuzes m.b.t. de lesferequentie en intensiviteit. Kies voor:

  • wekelijks les op een vaste tijd
  • 2-wekelijks les op een vaste tijd
  • '1 op 2' lessen met gereduceerd tarief
  • strippenkaart: 9 lessen in 6 maanden, op te nemen wanneer je wilt

 

Oefenstudio huren
Je kunt eventueel zelfs studioruimte boeken om te oefenen.

Neem contact op en bespreek je intresses!

Contact us


Bandcoaching & Ritmesectie-lessen

We bieden nu ook groeps- en privelessen voor de andere instrumentalisten van de ritmesectie: Bas, Gitaar en Keyboards, eventueel inclusief privelessen! Bekijk de mogelijkheden en meld je direct aan! Ook voor bandcoaching!

Lees meer...


Nieuw! Privelessen voor bassisten, gitaristen, pianisten!

DIA heeft de stap gezet: vanaf nu kun je ook bij ons terecht voor alle andere instrumenten van de Ritmesectie: Percussie, Bas (E&A), Gitaar en Piano/Keyboards! Alle stijlen, alle niveaus!