• Nederlands
  • English
  • Deutsch

Fulltime cursus

Serieus
De Fulltime cursussen behoren tot de zwaarste programma's die we aanbieden. Volledig afgestemd op jouw specifieke kwaliteiten en doelstellingen, garandeert een met zorg samengesgteld vakken pakket en een solide cursusbegeleiding kwaliteits tijdbesteding. Je kunt beginnen met een 15-weekse cursus en zo lang blijven als je wilt.

Amsterdam
Amsterdam is een van DE live music steden in de wereld. Met zalen als Bimhuis, Paradiso, Melkweg, Concertgebouw en de Arena binnen bereik kun je avond aan avond concerten bezoeken en je favoriete musici bezig zien en wellicht zelfs ontmoeten.

Compleet lespakket
We bieden alle vakken aan die bij een professionele drumset studie horen. Van muziek theorie, (noten-)leesvaardigheid, techniek, coordinatie en drumset-geschiedenis tot groove-studie, soleren, studiodrummen & -techniek, ensemblespel en alle mogelijke stijlen, inclusief braziliaanse, afrikaanse en arabische percussie.

Speciaal
Met fulltime studenten hebben we altijd een speciale band. Alle docenten zulllen er dan ook alles aan doen om je de tijd van je leven te geven.

Geïnteresseerd? Volg de onderstaande link en vul het formulier in.

Contact us