DIA Instrumentale Prive- & Groepslessen

DIA is al jaren één van de toonaangevende instituten in Nederland voor muzikale prive- en groepslessen. Van oorsprong een Drumschool en Sambaschool, bieden we nu ook cursussen en privelessen voor Percussionisten, Bassisten, Gitaristen en Toetsenisten. Kortom de hele RitmeSectie! Voor iedereen; beginners, maar juist ook mensen die (veel) verder zijn. Aanbod:

  • Privelessen
  • Ritmesectie cursussen
  • Bandcoaching


Je komt bij ons om een goede techniek te ontwikkelen, je favoriete muziek te leren spelen en je theoretische kennis te vergroten. Daarnaast achten we het van het grootste belang dat de instrumentalisten van de Rimtesectie zich ontwikkelen als teamspelers, met een grote sensitiviteit voor de Groove dat ieder liedje nodig heeft en uniek maakt. 

Je kunt je bij ons voorbereiden voor het toelatingsexamen conservatorium of gewoon je hobby uitbouwen. Kortom: THE Initiative is "the place to be".

We bieden uitgekiende studieprogramma's waarmee jouw mogelijkheden optimaal ontwikkeld kunnen worden en waar goed rekening gehouden wordt met je ambities. Voor je plezier, òf om de beste drummer, percussionist, gitarist, bassist of toetsenman van Nederland te worden; wij staan achter je met praktijkgericht lesmateriaal, studio's met alle voorzieningen en een ambitieus docententeam!

Bekijk de verschillende mogelijkheden op deze pagina en meld je aan voor een kennismaking om je helemaal te laten overtuigen!

BEL NU EN MAAK KENNIS MET ONS AANBOD!   T: +31(0)654754725 (Franc)

Contact us


  • Lees alles over:
  • Basic Drumset training
  • Advanced Drumset Training